Diensten

MULTIMEDIA IN EEN PUNTZAKJE

Webdesign I Grafisch ontwerp I Audiovisuele media
contact

Creatieve duizendpoot met een betaalbare oplossing!

In de eerste plaats is Zwijnmedia natuurlijk een digitale spreekbuis, maar als eenmanszaak ken ik ook de tekortkomingen van een KMO. Jonge zelfstandigen en de kleinere handelszaken hebben in het begin dikwijls niet de financiële draagkracht om de grotere productiehuizen & grafische bureaus in te schakelen. Zwijnmedia wil daarom een betaalbaar alternatief zijn voor al jullie multimedia doeleinden! Dit is wat ik jullie als creatieve duizendpoot kan aanbieden …

Webdesign & Grafisch werk

Waarom telkens het warm water opnieuw uitvinden? Daarom werken wij bij Zwijnmedia enkel met “WordPress Templates” (bestaande sjablonen van websites) die volledig naar jullie huisstijl kunnen worden aangepast. Wij zorgen voor alles, jullie moeten nergens naar kijken! Hebben jullie geen huisstijl, of moet die dringend vernieuwd worden dan kunnen wij ook dit voor jullie regelen!

Foto & Videoreportages

Een website zonder inhoud is als een soep zonder ballekes. Gelukkig kunnen wij jullie helpen om jullie website verder te pimpen.  Zo kunnen jullie bij ons ook terecht voor het maken van een bedrijfsfilmpje, een foto- of video-reportage van jullie evenement of om jullie kort voor te stellen in een ludieke reportage op Zwijnmedia! Achteraf bezorgen wij jullie dan alle content in een hoge resolutie of internet ready voor op jullie website!

Social Media

Natuurlijk ben je niets met een “Sexy” website als niemand hem kan vinden op Google! Social media en SEO (search engine optimalisation) spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol! Wij komen op een voormiddag de basis technieken aanleren van wat jullie zelf allemaal kunnen doen om zichtbaar te worden op het internet. Daarnaast kunnen wij jullie ook helpen met het aanmaken van een  Facebook pagina en met het opzetten van een reclamecampagne.
0%

Betaalbaar

0%

Origineel

0%

Social

0%

Stijlvol

U wil meer info over onze diensten?

Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren
Meer info
Ons Team

Marketing I Sales & Production

Voorlopig zit er nog maar 1 zwijn in onze stal maar hopelijk komt daar snel verandering in.
David Torres

David Torres

Creative Director
Verbindingstraat 103 - 2070 Burcht
0475/923.657

Hello ik ben David. Thuis ben ik Superman en in het weekend ben ik als professioneel fotograaf meestal onzichtbaar. Je kan dus gerust zeggen dat ik een creatieve duizendpoot met superkrachten ben. Eigenlijk omschrijf ik mij het liefst als een visueel kunstenaar of moderne verhalenverteller met een camera. Als papa van 2 heb ik mij ook geëngageerd in het oudercomité van Chiro Zwijndrecht en zit ik mee in het bestuur van de Bloesemfeesten. Verder heb ik samen met enkele vrienden een whiskyclubje, ben ik een fervent mountainbiker, probeer ik jaarlijks mij mee in te zetten bij het organiseren van een 4 tal evenementen ten voordele van een goed doel. Tussendoor probeer ik natuurlijk mijn vrouw en mijn 2 kindjes ook nog gelukkig te maken en drink ik als afsluiter wel graag een Duveltje. Dat ik geen zittend gat heb, zal waarschijnlijk wel iets te maken hebben met mijne “Adhd”!

Bedrijven in onze Zwijnenstal

Enkele bedrijven & partners in onze portfolio