ONZICHTBARE HUWELIJKSFOTOGRAAF

ONZICHTBARE HUWELIJKSFOTOGRAAF

Hoi ik ben David professioneel huwelijksfotograaf en papa van 2. Thuis ben ik “Superman” en als fotograaf ben ik onzichtbaar. Je kan dus wel zeggen dat ik een beroepsfotograaf met superkrachten ben met een “License to shoot”. Eigenlijk omschrijf ik mij het liefst als een visueel kunstenaar of moderne verhalenverteller met een camera. Als papa heb ik mij ook geëngageerd in het oudercomité van Chiro Zwijndrecht en zit ik mee in het bestuur van de Bloesemfeesten. Verder heb ik samen met enkele vrienden een whiskyclubje, ben ik een fervent mountainbiker, probeer ik jaarlijks mij in te zetten bij het organiseren van een 4 tal evenementen ten voordele van een goed doel en zit ik mee in het het bestuur van onze lokale N-VA ploeg. Tussendoor probeer ik natuurlijk ook mijn vrouw en mijn 2 kindjes gelukkig te maken en ben ik altijd te vinden voor een leuke babbel met een Duveltje erbij. Dat ik geen zittend gat heb, zal waarschijnlijk wel iets te maken hebben met mijne “Adhd”!

Professioneel Huwelijksfotograaf met een klein hoekje af

Als prettig gestoord huwelijksfotograaf met een klein hoekje af ga ik steeds op zoek naar dat net iets meer en dat juist iets anders! Huwelijksreportages waar pit in zit, een beetje gewaagd met een flinke dosis humor! Willen jullie meer te weten komen over mijn huwelijksreportages dan nodig ik jullie graag uit op mijn website:  www.david-torres.be , maar om jullie nu toch al een beter beeld te geven van wat jullie kunnen verwachten, heb ik voor jullie een kort introductiefilmpje gemaakt! …. Enjoy!

 

Enkele teasers uit mijn Portfolio

 

 

Huwelijksfotografie anders bekeken

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie
Torres David

Torres David

Zaakvoerder

adres: Verbindingstraat 103 – Burcht I
mobiel: 0475/923.657 I
mail: info@zwijnmedia.be
website: www.david-torres.be

 

FENIKS I DE GEEFWINKEL

Meester Tom I Sportkickx

Els van de Apotheek

Meer dan een pilletje!  Afgelopen weekend zijn we met Zwijnmedia even op bezoek geweest bij Els, de apotheek in dorp oost 33 in d’n bocht van de N70 te Zwijndrecht. Voor Els gaat gezondheid veel verder dan alleen maar een pilletje voorschrijven! Voor haar gaat het ook over, mentale gezondheid, sociale contacten en het gewoon …

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *