BLOESEMKOORTS

BLOESEMKOORTS

Eind april gaat het dak van Zwijndrecht er weer af want dan zijn het weer de “Bloesemfeesten”, maar afgelopen weekend werd alvast het startschot gegeven en werd de volledige affiche van de Bloesemfeesten bekend gemaakt tijdens een heuse “Kickoff Party”! Man, man, man wat een feestje met een keiharde “DJ-Battle” en de release van onze Promoclip, die trouwens met de hulp van Zwijnmedia werd gemaakt! Willen jullie ook weten wat Trump over de Bloesemfeesten te vertellen heeft? Bekijk dan snel de onderstaande sneakpreview!

Dear Mister President these are “The Bloesemfeesten”! 

Tijdens de Bloesemfeesten brengen wij verslag uit! 
Hou zeker in de aanloop naar de Bloesemfeesten en ook tijdens het festival onze website van Zwijnmedia goed in de gaten, want als vaste fotograaf/videograaf & medewerker van het Bloesemfeestcomité zal ik op regelmatige basis voor jullie hier exclusief verslag uitbrengen! Jullie kunnen de Bloesemfeesten ook volgen op Facebook! Ondertussen geef ik jullie ook nog even de volledige affiche mee!

 

Bloesemfeesten Zwijndrecht affiche

 

FENIKS I DE GEEFWINKEL

Meester Tom I Sportkickx

Els van de Apotheek

Meer dan een pilletje!  Afgelopen weekend zijn we met Zwijnmedia even op bezoek geweest bij Els, de apotheek in dorp oost 33 in d’n bocht van de N70 te Zwijndrecht. Voor Els gaat gezondheid veel verder dan alleen maar een pilletje voorschrijven! Voor haar gaat het ook over, mentale gezondheid, sociale contacten en het gewoon …

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *